Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Στηρίζουμε τους πιο καινοτόμους επιχειρηματίες και μαζί εμπνέουμε τις επόμενες γενιές

Η Endeavor γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία μπορούν να ανθίσουν οπουδήποτε στον κόσμο.

Το 2012, το παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor εισέρχεται στην Ευρωπαϊκή αγορά με σημείο εκκίνησης την Ελλάδα, η οποία βρισκόταν τότε στο επίκεντρο της οικονομικής κρίσης. Με όραμα την ανάπτυξη ενός δυναμικού Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας, η Endeavor Greece δημιουργεί το υψηλότερου επιπέδου δίκτυο καινοτόμων Ελλήνων επιχειρηματιών, και τους στηρίζει φέρνοντάς τους σε επαφή με το παγκόσμιο δίκτυο του οργανισμού με παρουσία σε 40 χώρες. Για πάνω από 10 χρόνια, μέσα από την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ιδεών, τη σύναψη συνεργειών, την πραγματοποίηση επενδύσεων αλλά και την ανάδειξη νέων τεχνολογιών, η Endeavor Greece δημιουργεί πολλαπλασιαστικό αντίκτυπο στην οικονομική και κοινωνική ευημερία της χώρας, προσφέροντας παράλληλα προοπτικές διεθνούς ανάπτυξης.

about logo

Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ

action logo

Αξιοποιούμε το διεθνές δίκτυό μας για να στηρίξουμε την ταχύτερη ανάπτυξη του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας και τοποθετούμε τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις στο χάρτη της παγκόσμιας οικονομίας.

action logo

Λειτουργώντας σε μία ανερχόμενη, και μέχρι πρότινος υποεκπροσωπούμενη οικονομία, έχουμε δημιουργήσει ένα δυναμικό οικοσύστημα, συμβάλλοντας καταλυτικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία του.

action logo

Στόχος είναι να δημιουργήσουμε Πολλαπλασιαστικό Αντίκτυπο, εμπνέοντας καινοτόμους επιχειρηματίες, επενδύοντας στην ταχύτερη ανάπτυξή τους, και προσφέροντας μια πλατφόρμα ώστε να το ανταποδώσουν και να εμπνεύσουν με τη σειρά τους τις επόμενες γενιές.

/

Οι αξίες μας είναι στον πυρήνα της αποστολής μας και αποτελούν οδηγό ανάπτυξης της παγκόσμιας κοινότητάς μας σε κάθε επίπεδο.

Στήριξη

Θέτουμε τους Επιχειρηματίες μας στο επίκεντρο και παρέχουμε τη στήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζονται σε κάθε τους βήμα.

Εμπιστοσύνη

Η κοινότητά μας βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, διαφυλάσσοντας τη στρατηγική ανάπτυξη κάθε επιχειρηματία ξεχωριστά.

Ανάπτυξη

Στηρίζουμε τις πιο καινοτόμες ιδέες με στόχο να αναπτυχθούν και να διευρύνουν τον αντίκτυπό τους πέρα από κάθε όριο.

Ενότητα

Μας ενώνει η κοινή πεποίθηση ότι η επιχειρηματικότητα και η τεχνολογική καινοτομία έχουν την προοπτική να μετασχηματίσουν τον κόσμο μας.

Ανταπόδοση

Διευρύνουμε και πολλαπλασιάζουμε τον αντίκτυπό μας εμπνέοντας και στηρίζοντας την επόμενη γενιά καινοτόμων επιχειρηματιών.

Ευελιξία

Είμαστε στο επίκεντρο των παγκόσμιων επιχειρηματικών εξελίξεων, προσαρμόζοντας συνεχώς τις δράσεις μας στις δυναμικές της παγκόσμιας οικονομίας.
«Οι βιώσιμες οικονομίες στηρίζονται στην επιχειρηματικότητα με ισχυρό αντίκτυπο. Αυτό που η Endeavor επιτυγχάνει καλύτερα από κάθε άλλο οργανισμό, είναι να δημιουργεί ολόκληρες κουλτούρες επιχειρηματικότητας, οι οποίες εξαπλώνονται τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.»
profile image
Reid Hoffman
Reid Hoffman, Συν-Ιδρυτής, LinkedIn και Επενδυτικός Εταίρος, Greylock - Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Endeavor Global Πρόεδρος του Endeavor Catalyst

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Μοντέλο Λειτουργίας

Πιστεύουμε ότι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η καινοτομία και η συνολική ευημερία ευδοκιμούν, όπου υπάρχει ουσιαστική στήριξη σε επιχειρηματίες με ισχυρό αντίκτυπο.

Επιλογή

Επιλέγουμε τους πιο καινοτόμους Έλληνες επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο και τους προσκαλούμε να λάβουν μέρος στο διακεκριμένο Διεθνές Πάνελ Επιλογής Επιχειρηματιών της Endeavor.

Στήριξη

Στηρίζουμε τους επιχειρηματίες μας φέρνοντάς τους σε επαφή με το παγκόσμιο δίκτυο ιδρυτών, επενδυτών και μεντόρων της Endeavor, ενθαρρύνουμε την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ τους, και προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες βάσει των στόχων τους.

Ανάδειξη

Αναδεικνύουμε τους επιχειρηματίες μας ως πρότυπα επιχειρηματικότητας και τους δίνουμε την ευκαιρία να μοιραστούν την εμπειρία τους και να εμπνεύσουν τις επόμενες γενιές.

Επένδυση

Επενδύουμε στους επιχειρηματίες μας μέσω του Endeavor Catalyst, ενός καινοτόμου μέσου συγχρηματοδότησης το οποίο δημιουργήθηκε για να στηρίζει αποκλειστικά τις επιχειρήσεις των Endeavor Entrepreneurs.

Εξέλιξη

Ενισχύουμε τη συζήτηση γύρω από την παγκόσμια επιχειρηματικότητα και την καινοτομία με πρωτότυπο υλικό από έρευνες και δεδομένα που προκύπτουν από τη δραστηριότητα του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.

Τα Προγράμματά Μας

Μέσα από τα προγράμματά μας, προσφέρουμε διεθνή δικτύωση, πρόσβαση σε κεφάλαιο και έμπειρη καθοδήγηση σε καινοτόμους επιχειρηματίες με στόχο να εξελιχθούν και να μετασχηματίσουν ολόκληρες οικονομίες.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ENDEAVOR

Endeavor Entrepreneur
Endeavor Entrepreneur

Endeavor Entrepreneur

Στηρίζουμε τους πιο καινοτόμους επιχειρηματίες με προοπτική να αναπτυχθούν γρηγορότερα και να αποτελέσουν έμπνευση για τις επόμενες γενιές.

ScaleUp Program
ScaleUp Program

ScaleUp Program

Στηρίζουμε επιχειρήσεις με ταχεία ανάπτυξη στον τομέα των νέων τεχνολογιών, οι οποίες έχουν προοπτική να επιδράσουν σημαντικά στο μέλλον του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Rise Up
Rise Up

Rise Up

Μέσα από τη δυναμική μας συνέργεια με τον Κωτσόβολο, δημιουργούμε μία κοινότητα ανερχόμενων επιχειρηματιών στον κλάδο του Retail Tech από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (ΕΜΕΑ), και τους φέρνουμε σε επαφή με κορυφαίους επενδυτές της περιοχής.

OPAP Forward
OPAP Forward

OPAP Forward

Στηρίζουμε ταχέως αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες, να αναπτυχθούν πιο γρήγορα, να αξιοποιήσουν κάθε τους δυνατότητα και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Προτάσεις Συνεργασίας

Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας